Acıbadem – Integrisani sustav

INTEGRIRANI ZDRAVSTVENI MODEL

Globalno konkurentne integrirane zdravstvene usluge

Poznata po svojim bolnicama i centrima zdravstvene njege, Acıbadem Healthcare Group predstavlja i svjetski primjer postavke specijalno integriranog zdravstvenog ekosustava. Ovaj ekosustav uključuje razne institucije za potporu zdravstvu i Sveučilište. 

Sveučilište Acıbadem obučava studente za buduće zdravstvene djelatnike uz uporabu dinamičnih, suvremenih edukativnih programa koje provodi izuzetno osposobljena ekipa akademskih predavača.

U Acıbademu, ustanove za zdravstvenu njegu rade naporno i neprekidno poboljšavaju iskustva pacijenata. Acıbadem Project Management radi na razvoju projekata osnivanja bolnica po principu “ključ u ruke”. Acıbadem Labmed, Labvital i LabCell nude širok spektar usluga patologije, kontrole hrane, laboratorija matičnih stanica i banke krvi iz pupčane vrpce. Acıbadem Technology razvija i poboljšava softversku opremu i „Bolnički informacijski sustav“. APlusispunjava higijenske te ugostiteljske potrebe bolnica, a Acıbadem Mobile osigurava usluge hitne medicinske pomoći i kućne njege izvan bolnica.

ACIBADEM SVEUČILIŠTE

Sveučilište Acıbadem osnovano je 2007. godine i posvećeno je području zdravstvenih nauka.

Korištenjem dinamičnih i suvremenih edukativnih programa, izuzetna akademska ekipa predavača osposobljava studente za poziv zdravstvenih djelatnika u neprekidnom radu na inovacijama u svim područjima medicinskih nauka.

Sveučilište, nedvojbeno usredsređeno na misiju istraživanja, posjeduje laboratorije opremljene najnovijom i najsuvremenijom opremom, s idejom da upotpuni prirodne nauke i biotehnološko područje.

Klinička simulacija i obuke za suvremene endoskopsko – robotičke operacijske zahvate – CASE, jedan je od najkompletnijih centara za medicinsku obuku u svijetu s velikim brojem odjela i suvremenom tehnološkom infrastrukturom.

CASE je dobio certifikat „Centar izvrsnosti“ koji je CAE akademija dodijelila dvama medicinskim centrima za obuke diljem svijeta.

Centar je akreditirala Mreža akreditiranih centara za kliničke vještine Europe (NASCE) i Društva za simulaciju u zdravstvu (SSH), a centar osigurava preddiplomsku i postdiplomsku obuku. Sveučilište Acıbadem nudi svojim studentima mogućnost studiranja u inozemstvu na uglednim partnerskim sveučilištima u okviru Erasmus programa, uz bilateralne sporazume s eminentnim europskim sveučilištima.

S više od sto tisuća četvornih metara zatvorenog prostora smještenog na azijskoj strani Istanbula, kampus Kerem Aydınlar opremljen je i suvmremenim tehnologijama, što uz sve pobrojano, studentima osigurava povlašten studentski život na Sveučilištu.

ACIBADEM UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Od početka rada na sticanju ogromnog iskustva u zdravstvenom sektoru svojim “ključ u ruke” načinom rada i upravljanjem investicija kroz planiranje, implementaciju, izgled zdravstvenih ustanova i financiranje projekata Acıbadem Healthcare Group, Acibademov odjel za upravljanje projektima nastavlja svoj put kao neovisna tvrtka koja pokriva sva investiciona područja. Acibadem upravljanje projektima osigurava kompletnu uslugu upravljanja projektima, poput pripreme ugovora, testiranja i puštanja u rad u skladu s pravilnicima o radu koje definira poslodavac, u suradnji sa svojom stručnom ekipom, domaćim i stranim partnerima sa rješenjima, pristupom planiranja i upravljanjem rizicima koji važe za sve dijelove projektnog ciklusa, uključujući i donošenje investicionih odluka.

LABCELL

Acibademova banka matičnih stanica i krvi iz pupčane vrpce je laboratorij za skladištenje i proizvodnju u kojoj se provode istraživanja Acibadem Healthcare Group s potencijalnim metodama za terapiju i nastavak rada na jačanju trenutačne primjene.

Laboratorija posjeduje infrastrukturu u kojoj se mogu pohraniti sva tkiva za koja je dokazano znanstvenim podacima da su održiva i mogu se provoditi svi terapijski procesi stanicama uz zadovoljavanje standarda GMP (dobre proizvođačke prakse). Iz banke krvi iz pupčane vrpce, stanice i tkiva su najčešći primjer primjene u terapijama.

ACIBADEM TECHNOLOGY

Acibadem Technology, kao dio Acibadem Healthcare Group, tehnološka je tvrtka koja je s radom započela 2015. godine uz dugogodišnje iskustvo i stručnost. Acibadem Technology nudi svoje usluge, iskustva i proizvode na tržištu unutar i izvan Turske.

Glavni proizvodi koje Acibadem Technology osigurava: Cerebral Plus (bolnički informacijski sustav), Astore (sustav upravljanja lijekovima i medicinskim potrošnim materijalima), Laboratorijski asistent (laboratorijski informacijski sustav) i Acıbadem Online (portal za pacijente).

Acibadem Technology osigurava i IT upravljanje projektima, savjetovanje u vezi sa softverom i infrastrukturom i postavljanje ekspertskih ekipa.

Acibadem Technology, kao pružatelj usluga i proizvoda, osigurava svoje usluge u 10 različitih gradova u Turskoj i drugim zemljama s ukupno 21 bolnicom, 16 zdravstvenih centara, drugim pridruženim tvrtkama i Sveučilištem Acibadem.

APLUS

APlus, utemeljen na načelu „Bolnica je zapravo hotel u kojem se pružaju zdravstvene usluge“ objedinjava ugostiteljstvo, higijenu, otpremu i slične potrebe zdravstvenih organizacija pod jednim krovom.

APlus poznati su kao pioniri praktične primjene načela masovne pripreme gotovih jela. Ova metoda nudi novu razinu sigurnosti, višu od konvencija o masovnoj proizvodnji hrane i temelji se na brzom hlađenju proizvoda (unutar 90-120 minuta) i 0-4 ° C te ih pohranjuju na ovoj temperaturi koristeći europsku gastronomsku tehniku, gdje se grijanje hrane vrši prvi i posljednji put tek prilikom serviranja.

APlus, posjeduje jednu od najvećih perilica za rublje u Turskoj, nudi usluge higijenskog pranja, standardnog pranja i kemijskog čišćenja dnevnog kapaciteta od 15.000 kilograma.

U samom postrojenju, jedinom za higijensko pranje rublja u Turskoj, glača se 600 kg rublja na sat pomoću glačala koje moće i glačati i slagati rublje. 

U suradnji s Healthguard sustavom, implementiranom u zdravstvenoj industriji EU, APlus nudi sveobuhvatno čišćenje i dezinfekciju. Sustav je razvijen za bolnice i zdravstvene centre te smanjuje rizike od unakrsne kontaminacije.

ACIBADEM MOBIL

Acıbadem Mobil osnovan je u srpnju 2008. godine kao pomoćna podružnica Acıbadem Healthcare Group. Osim koordinacije svih operacija hitnih službi za Acıbadem, Acıbadem Mobil dobija licencu za kućnu njegu 2009. godine i licencu zaštite na radu 2012. godine i za cilj ima poboljšanje svojih kapaciteta zdravstvene zaštite pacijentima u periodu prije hospitalizacije i nakon hospitalizacije.

Danas Acıbadem Mobil osigurava usluge hitnih službi na kopnu i zraku te usluge kućne njege ne samo za pacijente iz Acıbadema, već i za pacijente koji se ne liječe u Acıbademu. Acıbadem Mobil upravlja s više od 150 korporacijskih projekata osiguravajući liniju za pomoć, medicinske treninge, hitnu pomoć 24/7, uzimanje uzoraka krvi, okupacionog liječnika ili medicinsku sestru i druge dodatne programe za zaposlenike.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search