» ZAŠTO ACIBADEM?
ZAŠTO ACIBADEM?

ZAŠTO ACIBADEM?

Ekosustav koji uspostavlja primjer u svijetu zdravstvenih usluga…

Acibadem započinje svoje putovanje u izgradnji velikog zdravstvenog sustava kao jedna mala bolnica iz susjedstva u jednoj četvrti u Istanbulu u Turskoj.

Danas je Acibadem brand koji zauzima zasluženo mjesto među svjetskim liderima u zdravstvu, s 22 bolnicom, 14 zdravstvenih centara i pratećim uslužnim tvrtkama.

Brz rast Acıbadema dovodi do potpisivanja partnerstva s IHH Healthcare 2012. godine, što je omogućilo da postanemo dio drugog najvećeg svjetskog lanca zdravstvene zaštite.

Ostvarenje našega cilja u smislu širenja poslovanja u inozemstvu započeo je 2011. godine s Acibadem Sistina bolnicom u Skoplju u Sjevernoj Makedoniji. Nakon toga slijedi akvizicija s Tokuda grupacijom i City Clinic grupacijom u Bugarskoj 2016. godine. Uz ovu akviziciju, Acıbadem Healthcare Group postaje najveći pružatelj zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Među nedavnim projektima, točnije 2017. godine, otvoren je Međunarodni zdravstveni centar Acıbadem u Amsterdamu, površine od 5.000 četvornih metara.

Globalno konkurentne integrirane zdravstvene usluge

Osim bolnica i zdravstvenih centara, Acıbadem Healthcare Group predstavlja svjetski primjer postavke svog specijalno integriranog sustava zdravstvene njege. Ovaj ekosustav uključuje razne institucije za potporu zdravstvu kao i Sveučilište. 

Sveučilište Acıbadem obučava studente za buduće zdravstvene djelatnike korištenjem dinamičnih i suvremenih obrazovnih programa s izuzetno kvalificiranom akademskom ekipom predavača.

U Acıbademu, ustanove za zdravstvenu njegu rade naporno i neprekidno poboljšavaju iskustva svojih pacijenata. Acıbadem Project Management razvija projekte osnivanja zdravstvenih centara po principu “ključ u ruke”. Acıbadem Labmed, Labvital i LabCell nude širok spektar usluga koje obuhvaćaju patologiju, kontrolu hrane, laboratorije matičnih stanica i banke krvi iz pupčane vrpce. Acıbadem Technology razvija i modernizira softversku in-house opremu, uključujući „Bolnički informacijski sustav“. APlus ispunjava higijenske i ugostiteljske potrebe bolnica, a Acıbadem Mobile osigurava usluge hitne pomoći i kućne njege izvan bolnica.

Osigurane kompaktne usluge u centrima izvrsnosti

Sve zdravstvene ustanove u okviru grupacije, ispunjavaju sve međunarodne standarde i dodatno se izdvajaju po svojoj vrhunskoj kvaliteti. Ukupno 11 onkoloških centara (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), 16 kardioloških centara (kardiološki odjeli za djecu i odrasle uz kardiokirurgiju), 14 centara za vantjelesnu oplodnju (Neplodnost – IVF), 10 centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 10 centara za bolesti kralježnice, 3 centara za sportsku medicinu akreditiran od strane FIFA-e, 6 centara za robotsku kirurgiju su, zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama koje rabe i iskusnim ekspertima u svojim područjima, kvalificirani i akreditirani na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Središnja atrakcija zdravstvenog turizma

Svake godine, velik broj pacijenata iz različitih dijelova svijeta dolazi na liječenje u Tursku i ti pacijenti biraju upravo Acıbadem Healthcare Group gdje su im osigurane usluge  s najsuvremenijim svjetskim tehnologijama i ekspertima koji ispunjavaju međunarodne standarde kvalitete.

Radi praktičnosti, Međunarodni centar za usluge pacijenata dizajniran jepoput uslužnog centra “sve na jednom mjestu” i daje potporu svakom pacijentu od prvoga dana do časa kada se pacijenti vrate u svoju domovinu. 
Kada međunarodni pacijenti jednom riješe doći u Tursku na liječenje, lako mogu dobiti plan putovanja i liječenja iz informativnih Acıbadem ureda.

Do danas, Acıbadem je otvorio 48 informativnih ureda koji se nalaze u 25 zemalja i 46 gradova izvan Turske. Međunarodni pacijenti bit će srdačno dočekani na Health Point mjestu okupljanja nakon slijetanja u Tursku. Dok čekaju transfer, pacijenti mogu koristiti besplatni wi-fi. Transfer naših pacijenata do hotela ili bolnice vrši se osobnim prijevozom.

Na našim Health Point mjestima okupljanja, smještenim u bolnicama, naši prevoditelji dočekat će pacijente i pružiti im potporu tijekom liječenja i to na 20 različitih jezika.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search