ZAŠTO ACIBADEM?

ZAŠTO ACIBADEM?

EKOSUSTAV koji uspostavlja standarde u svijetu zdravstvenih usluga…

Zahvaljujući neprekidnom razvoju još od 1991. godine, Acıbadem Healthcare Group postala je jedna od vodećih institucija u Turskoj u području privatnih zdravstvenih usluga, a sada kreće naprijed sa svojim partnerima iz IHH Healthcare Berhada, jedne od najvećih grupacija na Dalekom istoku od 2012. godine. Acibadem se trenutačno sastoji od 21 bolnica i 13 medicinskih centara te je tako postao drugi najvećih svjetski lanac zdravstvenih usluga pod pokroviteljstvom IHH Healthcare Berhada. Svake godine, velik broj pacijenata iz cijelog svijeta odabire liječenje u Turskoj i svi ti pacijenti cijene Acıbadem koji osigurava usluge zasnovane na najnaprednijim svjetskim tehnologijama i timovima stručnjaka koji ispunjavaju međunarodne standarde kvalitete, a broje 3.500 liječnika i 4.000 medicinskih sestara.

Globalno konkurentne integrirane zdravstvene usluge

Osim bolnica i medicinskih centara, Acıbadem Healthcare Group na svjetskoj razini predstavlja primjer specijalno integriranog sustava zdravstvene njege.  Acıbadem Labmed u okviru svog zdravstvenog portfelja, nudi širok spektar usluga koje uključuju genetiku, patologiju, matične stanice i matične stanice iz pupčane vrpce. Acıbadem Healthcare Group osigurava komplementarne zdravstvene usluge i preko svojih podružnica koje uključuju Acıbadem Project Management (projektno upravljanje), aktivno radi na razvoju bolničkih projekata; Acıbadem Mobile Health (mobilno zdravstvo) – osigurava mobilne zdravstvene usluge, APlus – vodi računa o higijenskim potrebama i opskrbi prehrambenim artiklimau bolnicama i velikim tvrtkama.

Dva vodeća pružatelja zdravstvenih usluga u Bugarskoj Tokuda Group i City Clinic Group 2016. godine postali su dijelom Acıbadem Healthcare Group. Investicija od 125 milijuna eura omogućila je Acıbademu porast broja operacijskih zahvata u još četiri bolnice i četiri zdravstvena centra. Acibadem tako postaje najveći privatni pružatelj zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Trenutačno, Acıbadem pruža svoje usluge u dvadeset i dvije bolnice i petnaest klinika u četiri države.

Osiguravanje kompaktnih usluga u centrima iznimne kvalitete

Sve bolnice u okviru grupe, ne samo da ispunjavaju svjetske standarde, nego se dodatno izdvajaju s obzirom na vrhunsku kvalitetu. 11 onkoloških centara (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), 16 kardioloških centara (kardiološki i odjel kardiokirurgije za odrasle i dijecu), 11 centara za izvantjelesnu oplodnju (IVF), 5 centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 9 centara za bolesti kralježnice, jedan centar za sportsku medicinu koji je akreditirala FIFA, 19 centara za liječenje bolesti dojke, 8 centara za liječenje pretilosti i 6 centara za robotsku kirurgiju. Zahvaljujući najnaprednijim tehnologijama koje koriste i iznimno iskusnim stručnjacima u svojim područjima, kvalificirani i akreditirani na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Međunarodna kvaliteta zdravstvene njege

Acıbadem Healthcare Group osigurava usluge i pristup, posebice vodeći računa kad je posrijedi sigurnost pacijenata i unaprjeđenje kvalitete, u skladu s nacionalnim i međunarodnim standardima. Sve bolnice koje pripadaju grupi u Turskoj svake se godine provjeravaju i procjenjuju. Kontrolu obavlja Ministarstvo zdravstva, poštujući najviše standarde kvalitete u zdravstvu. Osim toga, Acıbadem Maslak, Adana, Atakent, Sistina, Gradska klinika Tokuda i Gradska klinika Umbal EOOD također posjeduju i JCI akreditaciju Zdravstvene međunarodne komisije (Joint Commission International).

U suradnji s Labmed Dortmund GmbH, koji je aktivan u Njemačkoj već dulje od 30 godina  i pruža usluge referentnog laboratorija, Acıbadem Labmed je shodovao certifikat/akreditaciju “ISO 15189 Clinical Laboratory Accreditation Certificate”.

 Turska u središtuzdravstvenog turizma…

Bolnice članice Acıbadem Healthcare Group osiguravaju specijalizirane usluge u području zdravstvene njege, osiguravaju dijagnostičke usluge i tretmane za mnogobrojne pacijente koji iz inozemstva dolaze u našu zemlju. Turska je trenutačno jedna od vodećih zemalja u području zdravstvenog turizma, zahvaljujući dijagnostici i tretmanima koji se izvode u skladu sa svjetskim standardima.

×
Search