Zašto Acıbadem
ZAŠTO ACIBADEM?

ZAŠTO ACIBADEM?

Ekosustav koji uspostavlja primjer u svijetu zdravstvenih usluga…

Acibadem započinje svoje putovanje u izgradnji velikog zdravstvenog sustava kao jedna mala bolnica iz susjedstva u jednoj četvrti u Istanbulu u Turskoj.

Danas je Acibadem brand koji zauzima zasluženo mjesto među svjetskim liderima u zdravstvu, s 24 bolnicom, 16 zdravstvenih centara i pratećim uslužnim tvrtkama.

Brz rast Acıbadema dovodi do potpisivanja partnerstva s IHH Healthcare 2012. godine, što je omogućilo da postanemo dio drugog najvećeg svjetskog lanca zdravstvene zaštite.

Ostvarenje našega cilja u smislu širenja poslovanja u inozemstvu započeo je 2011. godine s Acibadem Sistina bolnicom u Skoplju u Sjevernoj Makedoniji. Nakon toga slijedi akvizicija s Tokuda grupacijom i City Clinic grupacijom u Bugarskoj 2016. godine. Uz ovu akviziciju, Acıbadem Healthcare Group postaje najveći pružatelj zdravstvenih usluga u Bugarskoj. Među nedavnim projektima, točnije 2017. godine, otvoren je Međunarodni zdravstveni centar Acıbadem u Amsterdamu, površine od 5.000 četvornih metara.

Globalno konkurentne integrirane zdravstvene usluge

Osim bolnica i zdravstvenih centara, Acıbadem Healthcare Group predstavlja svjetski primjer postavke svog specijalno integriranog sustava zdravstvene njege. Ovaj ekosustav uključuje razne institucije za potporu zdravstvu kao i Sveučilište. 

Sveučilište Acıbadem obučava studente za buduće zdravstvene djelatnike korištenjem dinamičnih i suvremenih obrazovnih programa s izuzetno kvalificiranom akademskom ekipom predavača.

U Acıbademu, ustanove za zdravstvenu njegu rade naporno i neprekidno poboljšavaju iskustva svojih pacijenata. Acıbadem Project Management razvija projekte osnivanja zdravstvenih centara po principu “ključ u ruke”. Acıbadem Labmed, Labvital i LabCell nude širok spektar usluga koje obuhvaćaju patologiju, kontrolu hrane, laboratorije matičnih stanica i banke krvi iz pupčane vrpce. Acıbadem Technology razvija i modernizira softversku in-house opremu, uključujući „Bolnički informacijski sustav“. APlus ispunjava higijenske i ugostiteljske potrebe bolnica, a Acıbadem Mobile osigurava usluge hitne pomoći i kućne njege izvan bolnica.

Osigurane kompaktne usluge u centrima izvrsnosti

Sve zdravstvene ustanove u okviru grupacije, ispunjavaju sve međunarodne standarde i dodatno se izdvajaju po svojoj vrhunskoj kvaliteti. Ukupno 11 onkoloških centara (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), 16 kardioloških centara (kardiološki odjeli za djecu i odrasle uz kardiokirurgiju), 14 centara za vantjelesnu oplodnju (Neplodnost – IVF), 10 centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 10 centara za bolesti kralježnice, 3 centara za sportsku medicinu akreditiran od strane FIFA-e, 6 centara za robotsku kirurgiju su, zahvaljujući najsuvremenijim tehnologijama koje rabe i iskusnim ekspertima u svojim područjima, kvalificirani i akreditirani na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Središnja atrakcija zdravstvenog turizma

Svake godine, velik broj pacijenata iz različitih dijelova svijeta dolazi na liječenje u Tursku i ti pacijenti biraju upravo Acıbadem Healthcare Group gdje su im osigurane usluge  s najsuvremenijim svjetskim tehnologijama i ekspertima koji ispunjavaju međunarodne standarde kvalitete.

Radi praktičnosti, Međunarodni centar za usluge pacijenata dizajniran je poput uslužnog centra “sve na jednom mjestu” i daje potporu svakom pacijentu od prvoga dana do časa kada se pacijenti vrate u svoju domovinu. Kada međunarodni pacijenti jednom riješe doći u Tursku na liječenje, lako mogu dobiti plan putovanja i liječenja iz informativnih Acıbadem ureda. Do danas, Acıbadem je otvorio više od 50 informativnih ureda izvan Turske. Međunarodni pacijenti bit će srdačno dočekani na Health Point mjestu okupljanja nakon slijetanja na zrakoplovnu luku u Turskoj. Dok čekaju transfer, pacijenti mogu koristiti besplatni wi-fi. Transfer naših pacijenata do hotela ili bolnice vrši se osobnim prijevozom.

Na našim Health Point mjestima okupljanja, smještenim u bolnicama, naši prevoditelji dočekat će pacijente i pružiti im potporu tijekom liječenja i to na 20 različitih jezika.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search