LIJEČENJA RAKA (ONKOLOGIJA)

LIJEČENJA RAKA (ONKOLOGIJA)

Rak je razarajuće oboljenje čija učestalost raste u cijelom svijetu. Iako se razlikuje prema vrsti i mjestu nastanka, rak se može izliječiti ako se pravilno intervenira u pravom trenutku. Pravilno liječenje uz profesionalce i odgovarajuću tehnologiju osiguravaju krucijalnu potporu oboljelima od karcinoma.

Međutim, ova situacija također znači da oboljeli od raka moraju proći dug i složen proces. Oboljeli od karcinoma najvažniju potporu dobivaju od medicinskih institucija. Te institucije, specijalizirane za liječenje raka, moraju imati iskusno i specijalizirano osoblje, bogato medicinsko znanje, aparturu i poznavati najnovije tehnologije, moderne medicinske metode i infrastrukturu koji će omogućiti koordiniranost među specijalistima. Usvajanjem ovog pristupa, ACIBADEM Healthcare Groupa preuzela je velik korak prema (uspješnom) liječenju raka.

Multidisciplinarni pristup (Za efektivna rješenja u liječenju raka)

Do najučinkovitijih rješenja u liječenju raka došlo se s pomoću multidisciplinarnog pristupa jer onkologija je područje koje zahtijeva korelaciju između mnogih znanstenih disciplina, i u skladu s tim,  zajedničko odlučivanje. Konzultacije liječnika u različitim područjima važne su u dijagnosticiranju i liječenju raka. U multidisciplinarnim strukturama, specijalisti iz različitih područja sastaju se kako bi došli do zajedničke odluke, dijeleći tako i odgovornost. Kao rezultat, centri koji rade unutar multidisciplinarne strukture, postižu uspješnije rezultate u liječenju i praćenju raka.

Dijagnosticiranje i liječenje svih vrsta karcinoma procijenjuje se multidisciplinarnim pristupom u ACIBADEM-ovim centrima za rak. Usluge ponuđene u centrima uključuju programe skeniranja za rano dijagnosticiranje raka, identifikaciju zdravih pacijenata s rizikom oboljevanja od raka i educiranje ovih klijenata i njihovih bližnjih (obitelji) o prevenciji raka.

ACIBADEM-ove bolnice – pružaju usluge oboljelima od raka na temelju vrhunskih tehnologija.

ACIBADEM Healthcare Groupa donosi najnovije tehnologije u Tursku. Vrhunske tehnologije, uređaji, bogatstvo znanja i iskustva, opisuju što ACIBADEM-ove bolnice uz ponudu najnovijih tehnologija, nude u dijagnosticiranju i liječenju raka.

ACIBADEM Healthcare Groupa nudi liječenje radijacijskom tehnologijom u osam svojih bolnica. Te bolnice su: Maslak, Atakent i Kozyatağı u Istanbulu, Bursi, Eskisehiru, Bodrumu te bolnice Adani i Kayseriju izvan Istanbula.

×
Search