» Prvi turski kirurg član Kraljevskog kirurškog koledža
Prvi turski kirurg član Kraljevskog kirurškog koledža

Prvi turski kirurg član Kraljevskog kirurškog koledža

Prof. Ali Rıza Kural, M. D., jedan je od najpoznatijih svjetskih urologa-kirurga sa svojim znanstvenim radom i gotovo 2.000 robotskih operacija, odavno je dio Acıbadem Health Group i svoju uspješnu karijeru okrunio je ovom novom nagradom.

Kraljevski koledž liječnika i kirurga Glasgow-Glasgow, koji već više od 400 godina vodi britansku medicinu, osnovan je kako bi održao medicinsku profesiju po najvišim standardima, dodijelio mu je počasno članstvo i titulu FRCS-Honorary, te Prof. Ali Riza Kural postaje prvi turski kirurg sa ovom titulom.

Ekspertu za robotsku kirurgiju i urologiju u Acıbadem Health Group, bivšem predsjedniku Svjetskog Endourološkog društva, titula je službeno dodijeljena na svečanosti organiziranoj u Glasgowu, ispred Kongresa Sveučilišta.

Ovo medicinsko udruženje (ranije poznato kao Sveučilište u Glasgowu) koje je prvotno osnovao kralj Škotske, James VI, 1599., postaje prestižna institucija nakon promjene imena u “Kraljevski koledž liječnika i kirurga u Glasgowu”. Konačno, institucija je okupljena s drugim Kraljevskim medicinskim fakultetima u Velikoj Britaniji 1962. godine pod nazivom “Kraljevski koledž liječnika i kirurga Glasgowa”.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search