Prvi turski kirurg član Kraljevskog kirurškog koledža - Acıbadem Healthcare Services (HR)
Prvi turski kirurg član Kraljevskog kirurškog koledža

Prvi turski kirurg član Kraljevskog kirurškog koledža

Prof. Ali Rıza Kural, M. D., jedan je od najpoznatijih svjetskih urologa-kirurga sa svojim znanstvenim radom i gotovo 2.000 robotskih operacija, odavno je dio Acıbadem Health Group i svoju uspješnu karijeru okrunio je ovom novom nagradom.

Kraljevski koledž liječnika i kirurga Glasgow-Glasgow, koji već više od 400 godina vodi britansku medicinu, osnovan je kako bi održao medicinsku profesiju po najvišim standardima, dodijelio mu je počasno članstvo i titulu FRCS-Honorary, te Prof. Ali Riza Kural postaje prvi turski kirurg sa ovom titulom.

Ekspertu za robotsku kirurgiju i urologiju u Acıbadem Health Group, bivšem predsjedniku Svjetskog Endourološkog društva, titula je službeno dodijeljena na svečanosti organiziranoj u Glasgowu, ispred Kongresa Sveučilišta.

Ovo medicinsko udruženje (ranije poznato kao Sveučilište u Glasgowu) koje je prvotno osnovao kralj Škotske, James VI, 1599., postaje prestižna institucija nakon promjene imena u “Kraljevski koledž liječnika i kirurga u Glasgowu”. Konačno, institucija je okupljena s drugim Kraljevskim medicinskim fakultetima u Velikoj Britaniji 1962. godine pod nazivom “Kraljevski koledž liječnika i kirurga Glasgowa”.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search