» Primjer održivog modela zdravstvenog sustava
Primjer održivog modela zdravstvenog sustava

Primjer održivog modela zdravstvenog sustava

Acıbadem Healthcare Group, od osnivanja 1991. godine, brzo je narasla u jednu od vodećih zdravstvenih institucija u Turskoj u području privatnih zdravstvenih usluga. Rast i razvoj Acıbadema nastavio se ubrzanim tempom kako na nacionalnoj tako i međunardnoj razini, otvaranjem novih bonlica i usluga. Prva investicija izvan Turske bila je otvaranje bolnice Acıbadem Sistina 2011. godine u glavnom gradu Makedonije, Skoplju. Investicije u Bugarskoj 2016. godine ubrzale su Acıbademov uspješni put. Nakon kupnje grupacije Tokuda Group i City Clinic Group, vodećih kompanija za pružanje zdravstvenih usluga u Bugarskoj, Acıbadem je postao najveći privatni pružatelj zdravstvenih usluga u toj zemlji. Time se lanac Acıbademovih bolnica proširio za četiri nove bolnice i pet poliklinika. Nedavno je otvoren i medicinski centar u Amsterdamu, glavnom gradu Nizozemske.

Sveobuhvatne usluge u centrima izvrsnosti

Sve bolnice u okviru grupacije zadovoljavaju najviše svjetske standarde, a ističu se i centrima izvrsnosti. Tako je pacijentima na raspolaganju jedanaest centara za rak (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), 16 centara za bolesti srce (kardiologija za djecu i odrasle, te kardiokirurgija), 13 centara za izvantjelesnu oplodnju (neplodnost – IVF), 11 centara za presađivanje organa (jetra, bubrezi, koštana srž), devet centara za kralježnicu, jedan centar za sportsku medicinu akreditiran od strane FIFA i šest centara za robotsku kirurgiju. Svi centri imaju nacionalne i međunarodne akreditacije kao kvalifificirani entri zahvaljujući naprednoj tehnološkoj opremi i stručnjacima koji imaju ozbiljna i svjetski priznata iskustva u svojim područjima.
Globalno konkurentne integrirane zdravstvene usluge
Osim bolnica i medicinskih centara, Acıbadem Healthcare Group u ponudi ima integriran poseban model zdravstvenog sustava koji može biti biti primjerom u cijelom svijetu, poput:

  • Acıbadem – projektiranje i projektno upravljanje
  • Aplus – osiguranje
  • Acibadem Mobile usluge
  • Acıbadem Labvital – laboratorij
  • Acıbadem Labcell – stainčni laboratorij i banka krvi iz pupkovine
  • Acıbadem – patološki laboratorij
  • Acıbadem Labgen
  • Međunarodni centar za usluge pacijenta

Zahvaljujući ovom složenom operativnom procesu i nepokolebljivoj posvećenosti pružanju pristupačnih, sveobuhvatnih i pouzdanih usluga najviše kvalitete, Acıbadem bilježi uspjehe u pružanju usluga pacijentima, čiji broj raste iz godine u godinu.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search