Napredna tehnologija za liječenje i dijagnozu raka u Centrima za radio-onkologiju Acibadem - Acıbadem Healthcare Services (HR)

Napredna tehnologija za liječenje i dijagnozu raka u Centrima za radio-onkologiju Acibadem

Acibadem Healthcare Groupa posjeduje naprednu tehnologiju za liječenje i dijagnozu raka. Korištenjem naprednih tehnoloških uređaja, Centar za radio-onkologiju Acibadem  pruža uslugu na svjetskoj razini, kao u SAD-u i Europi.

„Rak je ozbiljna bolest koja postaje sve rasprostranjenija. Svake godine milijuni ljudi obole od te teške boelsti. Činjenica da ugrožava život predstavlja glavni izazov znanstvenicima u istraživanjima liječenja karcinoma. Napredni tehnološki uređaji su ključni kako u postaljvanju dijagnoze, tako i u  liječenju ove bolesti, a Acibadem Healthcare Groupa ih posjeduje“, ističe prof. dr. Enis Ozyar iz bolnice Acıbadem Maslak.

Specijalista za radiološku onkologiju u bolnici Acıbadem Maslak prof. dr. Ozya objašnjava ulogu i performanse naprednih tehnoloških uređaja za dijagnostiku i liječenje raka koji se nalaze u Acibademu.

Za dijagnozu

PET/CT za brzu i pouzdanu dijagnozu

PET/CT uređaj se koristi radi otkrivanja raka u ranim fazama i utvrđivanja malignosti ili benignosti.

INTRAOPERATIVNA 3 TESLA MAGNETNA REZONANCA

Snimke tijekom operacije mozga pomažu da se odstrani cijeli tumor. Time je rizik od dodatnih operacija rezidualnih tumora smanjen.

U liječenju

CYBER KNIFE: Pouzdana milimetarska radiokirurgija

Nada za pacijente koji se ne mogu liječiti konvencionalnom radioterapijom, kojima je potrebna vrlo složena operacija ili koji imaju neoperabilne tumore.

GAMA KNIFE: Radioterapija za tumore na mozgu uz samo jedan zahvat

Gama knife je radiohirurški uređaj koji se koristi u liječenju tumora na mozgu bez operacije, anestezije i intenzivne njege. Budući da se izvodi samo jedan zahvat, pacijent ide kući istoga dana nakon tretmana.

RAPIDARC: Tehnologija koja smanjuje vrijeme radioterapije na dvije minute

RapidArc je radioterapijski uređaj visoke tehnologije koji smanjuje vrijeme tretmana sa 15-30 minuta na dvije minute. Pacijentu pruža udobnost i komfor prilikom tretmana.

TRILOGY: „Tehnologija tri-u-jedan“

Uređaj Trilogy obuhvaća tri različite radioterapijske metode i služi kao linearni akcelerator (LINAC) čime zadovoljava niz potreba, od snimanja do tretmana. Ovaj napredni tehnološki uređaj, koji se koristi i za dijagnozu i za liječenje, pruža značajne prednosti pacijentu  kao  npr. optimalno prilagođavanje intenziteta doze.

TRUEBEAM: Tehnologija sve-u-jednom“

Smanjuje IMRT u trajanju od 20-30 minuta na 1-2 minuta. To je najsuvremeniji linearni akcelerator koji spaja sve najmodernije uređaje u jednom. S obzirom na brzinu rada i visoku preciznost, koristi se za zračenje i najmanjih tumora s kirurškim učinkom. Upotrebljava visoke doze zračenja pa znatno, čak pet došest puta, smanjuje vrijeme koje pacijent provede pod zračenjem. Ovim se radiokirurškim uređajem mogu tretirati tumori i lezije na području mozga, glave i vrata, pluća te metastaze koje nisu prevelike, a nalaze se u unutarnjem dijelu kralježnice, kao i neki tumori na jetri te tumori nadbubrežne žlijezde i gušterače ili prostate.

Za više informacija na ovu temu pogledajte:

TEHNOLOGIJA

O Acıbadem Healthcare Group-i:

Acıbadem Healthcare Groupa, koja je brzo rasla od 1991. godine i postala jedna od vodećih institucija u Turskoj u području privatnih zdravstvenih usluga, učinila je globalni iskorak 2012. godine suradnjom sa IHH Healthcare Berhad, jednom od najvećih zdravstvenih grupacija na Dalekom istoku. Acıbadem, koji ima 21 bolnicu i 16 ambulantnih ustanova, tim je ugovorom postao drugi najveći lanac zdravstvenih ustanova u svijetu pod pokroviteljstvom IHH Healthcare Berhad. Svake godine brojni pacijenti iz različitih krajeva svijeta dolaze u Tursku i biraju Acıbadem.

Sve bolnice u okviru grupacije zadovoljavaju svjetske standarde, a ističu se i centrima izvrsnosti: 11  centara za rak (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), 16 centara za srce (kardiologija i kardiokirurgija za djecu i odrasle), 13 centara za izvantjelesnu oplodnju (neplodnost – IVF), pet centara za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), devet centara za kralježnicu, 18 centara za dojke, devet centara za pretilost,  pet centara za anorektalne bolesti, jedan centar za sportsku medicinu akreditirian od strane FIFA, deset centara za nuklearnu medicinu i šest centara za robotsku kirurgiju. Svi centri imaju nacionalne i međunarodne akreditacije zahvaljujući naprednoj tehnološkoj opremi i stručnjacima koji imaju ozbiljno iskustvo u svojim poljima.

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search