ACIBADEM ZAUZEO VODEĆE MJESTO U KATEGORIJI „IZVOZNIKA ZDRAVSTVENIH USLUGA“ U TURSKOJ - Acıbadem Healthcare Services (HR)
ACIBADEM ZAUZEO VODEĆE MJESTO U KATEGORIJI „IZVOZNIKA ZDRAVSTVENIH USLUGA“ U TURSKOJ

ACIBADEM ZAUZEO VODEĆE MJESTO U KATEGORIJI „IZVOZNIKA ZDRAVSTVENIH USLUGA“ U TURSKOJ

Udruga turskih izvoznika uručila veliko priznanje Acıbadem Healthcare Grupi!

Acıbadem Healthcare Grupa zauzela je prvo mjesto u kategoriji izvoznika zdravstvenih usluga među 500 najvećih turskih izvoznika usluga, prema istraživanju koje je po prvi puta provela Udruga turskih izvoznika (TIM). Acıbadem, vodeći turski brend u zdravstvenim uslugama, zauzeo je 23. mjesto na popisu najvećih 500 turskih izvoznika usluga, i time ostavio mnoge kompanije iza sebe. Nagrade za najbolje kompanije s liste dodijeljene su tijekom svečanosti koja je okupila političke i gospodarske uglednike. Predsjedniku Uprave Acıbadem Healthcare Grupe Mehmetu Ali Aydınlaru nagradu su uručili Recep Akdağ, minsitar zdravstva, Nihat Zeybekçi, ministar gospodarstva, te Mehmet Büyükekşi, predsjednik udruge TIM.

Mehmet Ali Aydınlar, predsjednik Uprave Acıbadem Healthcare Grupe, rekao je kako je ponosan što Acıbadem, koji nakon 25 godina poslovanja slavi srebrnu obljetnicu, prima priznanje za vodeći brend u izvozu zdravstvenih usluga.

Turska je među zvijezdama u usponu kada je riječ o zdravstvenom turizmu, rekao je Aydınlar i istaknuo da je Acıbadem lider i na tom polju.  “Tisuće pacijenata dolaze u Tursku na liječenje. Broj međunarodnih pacijenata raste iz godine u godinu. Činjenica da je Turska zemlja prvog izbora za zdravstvene usluge jedan je od značajnijih pokazatelja visoke kvalitete zdravstvenih usluga koje nudimo. Usluge koje nudimo pacijentima koji dolaze izvan Turske grade međunarodnu reputaciju zemlje, a strane valute koje dolaze s pacijentima doprinose gospodarstvu“, zaključio je Aydınlar.

Najveći čimbenik koji je Acıbadem doveo do vodeće pozicije u izvozu zdravstvenih usluga prema studiji provedenoj na 500 divova poslovnog svijeta je međunarodna kvaliteta usluge koju nude, rekao je Mehmet Ali Aydınlar, te dodao kako je ova nagrada u 25. godini poslovanja grupe veliko priznanje i za Acıbadem i za Tursku.

Aydınlar je istaknuo činjenicu da je ova studija, prva te vrste provedena u Tuskoj za izvoz usluga, izuzetno važna, te dodao, „Zahvaljujući ovome, doprinos pružatelja zdravstvenih usluga gospodarstvu vidljiv je u konkretnim dokazima, bez obzira radi li se o poticanju priljeva stranih valuta ili stvaranju radnih mjesta.“

TRETMANI

TEHNOLOGIJA

ACIBADEM

×
Search