Liječenje raka

//Liječenje raka
Liječenje raka 2017-10-03T16:50:46+00:00

you-are-not-alone-against-cancer

Rak je jedna od najčešćih bolesti današnjice, a broj oboljelih  stalno se povećava. Svake godine, milijuni ljudi širom svijeta obolijevaju od ove bolesti. Ipak, rak može biti izlječiv u slučaju ranog  otkrivanja. Ova činjenica čini ranu dijagnozu jednim od ključnih elemenata za uspješno liječenje.

Chemotherapy“Mi u Acıbadem zdravstvenoj grupaciji našim pacijentima oboljelim od raka omogućavamo najbolju moguću skrb. Sustavno ulažemo u najmoderniju opremu za dijagnosticiranje i liječenje. Naše tehnološke investicije, uz  iskusni tim specijalista onkologa, imaju za cilj osigurati ranu  dijagnozu  i liječenje raka.“

USLUGE NA SVJETSKOJ RAZINI

S obzirom na vrstu raka i područje pojavljivanja, ova bolest se može izliječiti ako se na vrijeme otkrije i pravilno liječi. Pravilno liječenje, prije svega ono koje provode specijalizirani liječnici i medicinski profesionalci uporabom najsuvremenije tehnologije, može pružiti značajnu podršku pacijentima. Važno je da oboljela osoba prođe dug i složen proces liječenja. Zato zdravstvene ustanove moraju pružiti značajnu podršku bolesnicima,  zaposliti specijalizirano osoblje i imati najsuvremenije uređaje i tehnologiju. Vodeći se ovim načelima, Acıbadem zdravstvena grupacija,  učinila je značajne iskorake u liječenju  raka.

Jednaka kvaliteta usluge u svim bolnicama

Multidisciplinary-ApproachU šest bolnica Acıbadem zdravstvene grupacije, liječenje se obavlja najsuvremenijim onkološkim uređajima. Ti centri su: Acıbadem Maslak i Acıbadem Kozyatağı u Istanbulu, Acıbadem Bursa, Acıbadem Adana, Acıbadem Kayseri i Acibadem Atakent. Usluge liječenja raka, koje je u početku omogućavala samo bolnica Acıbadem Kozyatağı, proširene su na centre za radioterapiju u koje je značajno uloženo tijekom kratkog vremenskog razdoblja.  Podjednako visoka razina kvalitete usluga osigurana je u svim radioterapijskim centrima, danas dostupnim u okviru šest bolnica naše zdravstvene grupacije.

Istovremeni nadzor liječenja u svim centrima

gamma-knife-deviceZahvaljujući posebnoj zdravstvenoj mreži, u svim bolnicama uspostavljen je takav sustav da centri međusobno mogu pratiti rad jedni drugih. To znači da stručnjaci imaju mogućnost praćenja procesa liječenja i u praksi vide primjenu tretmana koji im je potreban za određenog pacijenta. Što više specijalista prati tretman nekog bolesnika, veća je mogućnost njegove standardizacije.

Multidisciplinarni pristup

U Acıbadem centrima, stručnjaci iz različitih područja zajednički liječe oboljele. Okupljeni u “Savjetu za tumore”, u skladu s multidisciplinarnim pristupom, razmjenjuju mišljenja kako bi čim prije došli do ispravne dijagnoze i liječenja. Za svakog pojedinog bolesnika  održavaju se odvojene konzultacije, a svaki stručnjak daje mišljenje s obzirom na svoju specijalizaciju. U skladu s ovim mišljenjima, bolesniku  se određuje najbolji tretman.