O Acibademu

/O Acibademu
O Acibademu 2018-02-01T13:24:00+00:00

Acıbadem je najpoznatiji privatni zdravstveni sustav u Turskoj koji djeluje od 1991. godine. Pružamo cjelokupne usluge dijagnostike i liječenja zahvaljujući najboljim liječnicima, korištenjem najsuvremenije zdravstvene tehnologije i infrastrukture, akreditirane od strane JCI standarda. Naš zdravstveni sustav obuhvaća 21 potpuno opremljenu opću bolnicu i 16 zdravstvenih ambulanti, uz tim s više od 2.200 liječnika, 3.500 medicinskih sestara i 6.500 pomoćnih osoba.

Acıbadem integrirana mreža medicinskih ustanova za pružanje zdravstvenih usluga nadilazi same usluge liječenja. Acıbadem projektni menadžment se bavi projektiranjem, izgradnjom i opremanjem bolnica po principu „ključ u ruke“, u Turskoj i inozemstvu.

“Acıbadem mobilna služba” omogućava pružanje zdravstvenih usluga na putu, kod kuće, na poslu, u udaljenim industrijskim zonama, kao i standardne usluge hitne zdravstvene službe, pri hitnim evakuacijama te usluge telemedicinske službe.

“A-Plus” pruža usluge, poput cateringa, pranja rublja i čišćenja bolnica svih veličina.

“Acıbadem laboratorij” osigurava usluge svih vrsta laboratorijskih analiza uključujući genetske i patološke analize, kao i čuvanje matičnih stanica.

acibadem-maslak-hospitalAcıbadem je dio globalne mreže – IHH. Međunarodni zdravstveni sustav je zajednička investicija malezijskog fonda Kahazanah, japanske grupacije Mitsuti i turske obitelji Aydinlar. Acibadem je njen član od siječnja 2012. Ovaj sustav predstavlja široku mrežu bolnica i klinika 1u Maleziji, Singapuru, Indiji, Kini i Bruneju pod nazivima i brendovima Parkvai, Pantai i Apolon. Osim toga, u okviru svog sustava nalazi se i Međunarodno medicinsko sveučilište Malezije (IMU). Od srpnja2012. godine IMU je se nalazi na burzi u Kuala Lumpuru i Singapuru kao druga po veličini kompanija koja se bavi zdravstvom u svijetu, imajući u vidu tržišnu kapitalizaciju. IMU ima planove širenja u Indokini, jugoistočnoj Aziji, kao i na Balkanu, u bivšim sovjetskim zemljama i na Bliskom istoku.

Acıbadem je referentni centar za mnoge složene tretmane koji zahtijevaju naprednu tehnologiju i iskustvo. Naših šest centara za liječenje raka (kirurgija, radioterapija, kemoterapija), deset za liječenje bolesti srca (pedijatrija i kardiologija za odrasle, kao i kardiokirurgija), devet za neplodnost (IVF), pet za presađivanje (jetre, bubrega, koštane srži), tri za liječenje bolesti kralježnice i zglobova, jedan koji se bavi sportskom medicinom (akreditiran od FIFE), šest nuklearnih i tri centra za robotsku kirurgiju su nacionalno i međunarodno priznati centri s najnovijim tehnološkim sredstvima i visoko cijenjenim liječnicima.